Складові:
3 яблука
220 г борошна
190 г цукру
60 г вершкового масла
8 г розпушувача
2 яйці
135 мл молока
1 лимон - цедра та сік
1 ч.л. рому
20 г цукрової пудри
Очистіть яблука від шкірки, розріжте їх навпіл, зробіть на них розрізи, залийте соком половини лимона та притрусить цукром. Збити масло кімнатної температури з цукром, потім додати жовтки, молоко, сік половини лимону, цедру лимона, ром і перемішати. Додати борошно і розпушувач частинами, добре перемішуючи. Наприкінці додати збиті білки і перемішати до однорідної маси.
Заповнити підготовлену форму для торту діаметром 24 см тістом, зверху покласти яблука та випікати в духовці при температурі 180 градусів 45 хвилин.
Готовий пиріг притрусить цукровою пудрою коли охолоне.
3 яблука
220 г борошна
190 г цукру
60 г вершкового масла
8 г розпушувача
2 яйці
135 мл молока
1 лимон - цедра та сік
1 ч.л. рому
20 г цукрової пудри
Очистіть яблука від шкірки, розріжте їх навпіл, зробіть на них розрізи, залийте соком половини лимона та притрусить цукром. Збити масло кімнатної температури з цукром, потім додати жовтки, молоко, сік половини лимону, цедру лимона, ром і перемішати. Додати борошно і розпушувач частинами, добре перемішуючи. Наприкінці додати збиті білки і перемішати до однорідної маси.
Заповнити підготовлену форму для торту діаметром 24 см тістом, зверху покласти яблука та випікати в духовці при температурі 180 градусів 45 хвилин.
Коментарі
Дописати коментар