ШОКОЛАДНИЙ ПИРІГ З ГРУШАМИ

Складові:

3 груші
230 г борошна
230 г цукру
120 г розтопленого вершкового масла
70 г какао
16 г розпушувача
3 яйця
100 мл молока
1 келишок лікеру
20 г цукрової пудри



Очистіть груші від шкірки, одну грушу розріжте на шматочки, а дві груші поріжте скибочками, залийте лікером, присипте цукром та на невеликому вогні протушіть кілька хвилин.
Збити яйця з цукром, потім додати розтоплене вершкове масло, молоко, какао перемішати. Додати борошно і розпушувач частинами, добре перемішуючи. Наприкінці додати шматочки груші та перемішати до однорідної маси.
Заповнити підготовлену форму для торту діаметром 24 см тістом, зверху прикрасити скибочками груші та  випікати в духовці при температурі 180 градусів 50 хвилин.
Готовий пиріг притрусить цукровою пудрою коли охолоне.

Коментарі