МОРКВЯНИЙ ПИРІГ

Складові:


200 г моркви
4 яйця
200 г цукру
100 мл соку апельсина
100 мл соняшникової олії
300 г борошна
16 г розпушувача
кориця, мускатний горіх
цукрова пудра
сіль


Моркву подрібнити в блендері. Збити яйця з цукром і сіллю, потім додати сік апельсина, соняшникову олію. Додати борошно і розпушувач частинами, добре перемішуючи. Наприкінці додати моркву, корицю та мускатній горіх і перемішати до однорідної маси.
Змастіть форму маслом (можна також покласти на дно  пекарський папір) і влийте тісто. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 50 хвилин.
Готовий пиріг притрусити цукровою пудрою.

Коментарі