МАФФІНИ З МОРКВОЮ

Складові:

150 г моркви
1 яйце
100 г цукру
1 апельсин (цедра + сік)
60 мл соняшникової олії
40 г тертого мигдалю (або інші подрібнені горіхи)
30 г картопляного крохмалю
130 г борошна
8 г розпушувача
ваніль
сіль


Моркву подрібнити в блендері. Збити яйце з цукром і сіллю, потім додати цедру апельсина та сік, соняшникову олію. Додати картопляний крохмаль, потім борошно і розпушувач частинами, добре перемішуючи. Наприкінці додати тертий мигдаль, моркву і перемішати до однорідної маси.
Заповнити формочки для маффінів на 3/4 і випікати в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин.

Коментарі